Avbrott på Telenor bredband

Tyvärr slutade Telenor bredband fungera i måndags eftermiddag, och det fungerar fortfarande inte. Det verkar vara något fel i Telenors nät i området och det påverkar inte bara vår förening. Se ärende 22230666 på Telenors driftkarta. Det finns en ”Beräknad klartid” för ärendet, men den verkar vara automatiskt genererad och går inte att lita på.

Tips: för den som har mobilabonnemang från Telenor borde det vara möjligt att utnyttja surfgarantin och få 100GB extra surf i mobilen.

Uppdatering torsdag eftermiddag 24/3: Telenors kundtjänst säger att det blivit avbrott på en fiberkabel och att tekniker är ute och blåser ny fiber. Förhoppningsvis betyder det att bredbandet börjat fungera igen senare idag, även om kundtjänst inte kan lova det.

Uppdatering fredag eftermiddag 25/3: Telenor bredband fungerar fortfarande inte. Tydligen gick det inte att blåsa ny fiber, istället måste de måste gräva upp i marken för att åtgärda felet, så det kan nog ta ytterligare en eller två dagar innan det är klart.

Uppdatering fredag kväll 25/3: vid 18:30-tiden började Telenor bredband fungera igen efter ett över fyra dagar långt avbrott.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentarer är stängda.