Förråd

Styrelsen har under året gjort en inventering av samtliga förråd i fastigheten och har nu märkt upp både vinds- och källarförråd efter lägenhetsnummer på ett enhetligt sätt, med svart text på vit bakgrund.

Vi ber därför alla kontrollera att ert/era förråd har blivit korrekt märkt. De omärkta förråden kommer sedan tömmas då ingen uppgett att de är ägare till dessa. Är något felmärkt eller om ditt/dina förråd visar sig vara omärkt måste du därför höra av dig till styrelsen senast fredagen den 8/10. Annars kommer innehållet att slängas!

Vi har även märkt att det samlats mycket skräp utanför förråden, både uppe på vindarna och i källaren. Eftersom detta kan innebär en brandrisk är det inte tillåtet att förvara saker utanför sitt förråd, därför ber vi er att placera era saker i era förråd, alternativ slänga sakerna. Vi kommer att ta hit en container för blandat avfall så att ni har möjlighet att slänga ert skräp. Containern kommer att tas hit den 15 oktober och köras bort igen när den är full, alternativt den 25 oktober.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentarer är stängda.